Search
Searchterm
Melitta® Natura kavos filtrai®
Melitta® Natura kavos filtrai®
Melitta® Natura kavos filtrai®
Detalės
Melitta® Natura kavos filtrai®

Aplinkai draugiškas mėgavimasis kava, mėgavimasis natūralia kava

Melitta® Natura kavos filtrai®

Melitta® Natura kavos filtrai®

Aplinkai draugiškas mėgavimasis kava, mėgavimasis natūralia kava

Melitta® Natura Aroma filtrai® padės sujungti tvarumą su ypač subalansuota, aromatinga kava. „Melitta Natura Aroma“ filtrams naudojamas greitai augantis bambukas, todėl jie leidžia mėgautis kava tuo pačiu nekenkiant aplinkai. 3 patentuotos Aromazones® su specialiai išdėstytomis aromato poromis (Aromapores®)  užtikrina, kad filtruojama kava bus nepriekaištingo skonio.

Melitta® garantuoja tvarią ir atsakingą veikimą:

  • Ypač atsparūs įplėšimams
  • Neutralaus skonio, kad galėtumėte mėgautis gryna kava
  • 100% natūralūs, galima kompostuoti 
Recipes
Recipes

Variety and individuality for your favourite coffee!

Discover our original filter coffee recipes!

Be enchanted by these delicious recipes and immerse yourself in the variety of filter coffee enjoyment.
Whether the sweet temptation of cafe caramel, sensual pleasure with black desire or the fruity eduction of cafe apricot - our enjoyable recipes have something for everyone.

To the recipes>

 
Pridėtinė vertė Jums
Sudėtyje yra 60% bambuko
With 60% bamboo

Sudėtyje yra 60% bambuko

Bambukas yra universaliausias, labiausiai paplitęs ir svarbiausiai, greičiausiai augantis augalas pasaulyje. „Melitta®“ iš šios unikalios žaliavos sukūrė „Melitta®“ kavos filtrus, kurių sudėtyje jo yra 60%, todėl naudojama mažiau iš medžių gaunamos celiuliozės. Taip mes garantuojame nepriekaištingą mėgavimąsi kava, tuo pačiu palaikant harmoniją su gamta.

Aromapor® popieriumi
Aromapor® Papier

Aromapor® popierius

Šio popieriaus ypatumas yra jo mikro-skylutės. Šios skylutės užtikrina, kad į jūsų kavą pateks tik geriausi skoniai: bus atskleista visa skonių gama.

Aromazones®
Aromazones

3 Aromazones®

3 patentuotos „Aromazones®“ su specialiai išdėstytomis aromato poromis („Aromapores“)  užtikrina, kad filtruojama kava bus nepriekaištingo skonio.

1. ATSKLEIDIMAS: Apatinė zona, dar vadinama išankstinio virimo („pre-brewing“) zona,  leidžia atsiskleisti pirminiam jūsų kavos skoniui.
2. TAURINIMAS: vidurinė zona užtikrina tolygų virimą ir taurina jūsų kavos aromatą.
3. SUBALANSAVIMAS: Viršutinė zona sumažina kartumą ir garantuoja subalansuotą aromatą.

Kavos gėrimo malonumu paremta kokybė
Quality based on delight in coffee

Kavos gėrimo malonumu paremta kokybė

Kavos gėrimo malonumas – tai mūsų tikslas nuo pat tų laikų, kai Melitta Bentz 1908 m. išrado pirmąjį kavos filtrą ir padėjo modernaus mėgavimosi kava pamatus. Šis mėgavimasis kava kaip tada, taip ir dabar yra mūsų varomoji jėga siūlyti jums geriausią kokybę ir unikalius mėgavimosi kava potyrius pasitelkiant mūsų žinias apie kavą, išradingumą ir meilę šiam produktui.

MISIJA ekologija ir rūpinimasis
Quality based on delight in coffee

MISIJA ekologija ir rūpinimasis

Sukūrėme etiketę, padedančią klientams išsirinkti ilgalaikius malonius potyrius garantuosiantį prietaisą. Etiketėje naudojama mūsų sukurta vertybių sistema.


Skaityti daugiau…